Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

info@emas.rs
+381 (0)63 84 707 84

EMAS Portal

EMAS
Eco Management and Audit Scheme

supported by Victoria consulting Belgrade

O Victoria consulting d.o.o.

logo-victoriaconsulting

Victoria consulting d.o.o. je od 2006.godine aktivno na polju promocije EMAS u Srbiji.

Već skoro čitavu deceniju, Victoria consulting objavljuje aktivnosti u vezi sa EMAS na svom web sajtu www.victoriaconsulting.co.rs (u delu sa uslugama u vezi sa EMAS), a krajem 2014.godine, kao dodatna podrška afirmaciji EMAS u Sriji, pokreće i EMAS Portal (web sajt www.emas.rs).

Victoria consulting d.o.o. vam može pomoći kao konsultantska kuća u postupku uvođenja EMAS i tokom same registracije u EMAS (povezivanje sa ključnim zainteresovanim stranama i najboljeg rešenja po samu organizaciju).
Preduzeće Victoria consulting d.o.o. osnovano je u Beogradu, u maju 2006. godine, na inicijativu Dragane Petrović, koja je direktor u preduzeću, od njegovog osnivanja.
Od osnivanja, Victoria consulting beleži stabilan razvoj, iz godine u godinu.
Decembra 2011, menadžment Victoria consulting donosi stratešku odluku da dodatno proširi aktivnosti i obim usluga, integracijom sa denkstatt, konsultantskom grupacijom koja već dugi niz godina uspešno posluje u više zemalja u regionu: Austrija, Mađarska, Bugarska, Slovačka, Rumunija i Srbija. Kao clan Denkstatt grupe, Victoria consulting, dodatno obezbeđuje prisustvo denkstatt grupe u Srbiji, a klijentima u Srbiji, postaju još pristupačnije usluge međunarodnih eksperata i nove usluge za koje se tek očekuje razvoj tržišta u Srbiji.

Osnovne usluge Victoria consulting d.o.o. :

 • pružanje inženjerskih i konsultantskih usluga iz oblasti zaštite životne sredine: studije procene uticaja na životnu sredinu, LEAP, planovi upravljanja otpadom, IPPC/Integrisane dozvole itd.
 • konsultantske usluge:
  • uvođenje standarda: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, EMAS III, ISO 50001:2011, BS OHSAS 18001:2007/ISO 450001, ISO/IEC 17025, HACCP/ISO 22000, IQ Net SR 10:2011
  • standardi za društvenu odgovornost: ISO 26000, IQNet SR 10:2011, SA 8000
  • ostale usluge iz oblasti društvene odgovornosti (izrada izveštaja o društvenoj odgovornosti (izveštaja o održivosti), usluge validacije izveštaja o društvenoj odgovornosti).
  • Konsultantske usluge iz oblasti standarda za društveno odgovorno poslovanje (IQNet SR 10:2011, ISO 26000:2010, SA 8000, itd.)
  • unapređenje sistema menadžmenta: Kaizen, alati kvaliteta i životne sredine, sistem sugestija zaposlenih, itd.
  • realizacija obuka iz oblasti zaštite životne sredine i sistema menadžmenta – po želji klijenta.
  • usluge iz oblasti upravljanja hemikalijama (usluge savetnika za hemikalije i realizacija škole i ispita za savetnike za hemikalije).

Misija

Zaštita životne sredine uz profitabilno poslovanje. Smanjivanje štetnih uticaja na životnu sredinu, ispunjavanje zakonskih i drugih zahteva iz oblasti zaštite životne sredine i poboljšanje učinaka zaštite životne sredine klijenata na profitabilno racionalan način.

Sistem – ali stvarno! Uvođenje, primena i održavanje sistema menadžmenta na način da to dovodi do stvarnih unapređenja u poslovanju klijenata.

Da svet učinimo za mrvicu boljim. Doprinos unapređivanju poštovanja opštih interesa društvene zajednice – kroz pružanje usluga uz poštovanje i promovisanje principa društveno odgovornog poslovanja, zaštite životne sredine i održivog razvoja.

Vizija

Vodeće preduzeće u pružanju usluga iz oblasti zaštite životne sredine, održivog razvoja, sistema menadžmenta i upravljanja hemikalijama u Srbiji, koje se izdvaja od drugih po izvrsnosti u kvalitetu pruženih usluga i koje preporučuju zadovoljni klijenti i koje je prepoznato i van granica Srbije, kao pouzdan poslovni partner kompanijama širom sveta.

Preduzeće Victoria Consulting je usaglasilo svoje poslovanje u skladu sa ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004. Integrisani sistem menadžmenta se primenjuje godinama a formalna sertifikacija je usledila 2009.godine (ISO 9001) i 2012 (ISO 14001). Politiku IMS možete preuzeti ovde.

Victoria consulting je među prvim organizacijama u Srbiji koja objavljuje izveštaje o održivosti u skladu sa GRI kriterijumima. Takođe, Victoria consulting je već nekoliko godina za redom prepoznata kao jedno od svega par malih preduzeća iz Srbije koje je uspelo da se uvrsti u prvih deset preduzeća po performansama iz oblasti društvene odgovornosti (u okviru nacionalne nagrade za društveno odgovorno poslovanje koje svake dve godine organizuje Privredna komora Srbije).

Victoria consulting je jedno od nagrađenih preduzeća u okviru možda najprestižnije nacionalne nagrade za poslovnu izvrsnost – Oskar kvaliteta, 2012.

Oskar kvaliteta Victoria consulting Oskar kvaliteta Victoria consulting

Više o Victoria consulting: www.victoriaconsulting.co.rs